H2WATT Norway Excursion | 7 – 10 juni 2022

Exploring H2 in Norway

Noorwegen is altijd een land geweest waar de ontwikkelingen m.b.t. de energietransitie, en in het bijzonder de maritieme, ontwikkelingen vooroplopen. Tijdens deze excursie willen we onze Duitse- en Nederlandse gasten uit het bedrijfsleven laten inspireren op het gebied van ontwikkelingen in de energietransitie bij Noorse bedrijven en projecten. In de bijlage vind je de uitnodiging met praktische informatie en daarbij het uitgebreide programma.

De excursie naar Noorwegen organiseren wij gezamenlijk met onze Duitse partner MARIKO en de Duits-Noorse Handelskamer en is mede mogelijk gemaakt vanuit de projecten H2WATT en H2Ost Friesland en in samenwerking met Programma Green Shipping Waddenzee en Green Shipping Niedersachsen.

 

Praktische informatie Noorwegen excursie:

Data 7 tot en met 10 juni 2022
Startlocatie Bergen – Noorwegen
Groepsgrootte Maximaal 35 personen
Doelgroep Deelnemers uit het bedrijfsleven gerelateerd aan energietransitie
Programma Download hier de uitnodiging met programma
Deelnamebedrag 300 euro (exclusief reis-, en verblijfskosten)

 

Interesse?

Kent u een bedrijf of relatie die graag mee zou willen op excursie? Stuur dan deze uitnodiging naar geïnteresseerden binnen uw netwerk. Bij aanmeldingen zal het organisatieteam laten weten of u geselecteerd bent voor deelname aan de excursie. Zo stellen we zeker dat er zoveel mogelijk verschillende bedrijven mee op excursie gaan die ook elkaar weer kunnen inspireren.