Green Shipping Netwerkbijeenkomst: Samen versnellen!

Kom op 12 juni naar de volgende netwerkbijeenkomst van Programma Green Shipping Waddenzee bij Groningen Seaports en sluit je aan bij een reeks succesvolle evenementen die eerder plaatsvonden in Lauwersoog, Harlingen en Den Helder!

Programma Green Shipping Waddenzee ziet 2024 als een cruciaal jaar voor het versnellen van de verduurzaming van de Waddenvloot. Dit jaar worden besluiten genomen over investeringen die bepalend zijn voor de komende jaren. Denk hierbij aan aankomende overheidsaanbestedingen voor baggerwerkzaamheden, veerverbindingen en infrastructuur. Hier ligt een kans voor de overheid om verduurzaming van de scheepvaart in het Waddengebied te stimuleren. Daarnaast zijn er ondernemingen en consortia die dit jaar investeringsbeslissingen nemen voor de bouw van elektrolysers en schepen die kunnen varen op waterstof of methanol. Op 12 juni nemen we jullie graag mee in alle ontwikkelingen en de gezamenlijke verduurzamingsopgave.

Tijdens deze bijeenkomst zullen we afwisselend met impulsen vanuit de industrie en in interactieve discussies de huidige stand van zaken bespreken met betrekking tot de ambities van het Programma Green Shipping Waddenzee. Aansluitend zal er naast een netwerkborrel een bezichtiging bij Groningen Seaports op het programma staan. We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan deze inspirerende netwerkbijeenkomst! Het definitieve programma volgt spoedig, maar je kunt je hier nu alvast opgeven!

Datum: 12 juni 2024
Aanvang: 09.30 uur
Adres: Schildweg 16, 9979 XR Eemshaven
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes